Menu
Nieuwsoverzicht

Kabouters van Prins Bernhard naar 4×4 toernooi in Barneveld

30 maart 2022

409x gelezen

UDDEL – Bij Prins Bernhard kunnen kinderen al op heel jonge leeftijd terecht in het zogenoemde kaboutervoetbal. Een speels aangepast voetbalprogramma voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 tot en met 6 jaar. In een ongedwongen sfeer leren de kinderen de beginselen van het mooie voetbalspelletje. Het uiteindelijke doel is uiteraard om op een plezierige manier alvast een beetje te wennen aan het spelletje.

Bijna iedere zaterdag staat Jasper van de Steeg (trainer/spelbegeleider) met deze groep op het trainingsveld. Aanstaande zaterdag zal dat niet zo zijn, want dan gaan zij naar Barneveld om deel te nemen aan een 4 x 4 toernooi.

De deelnemende clubs zijn: VV Barneveld (3 teams), NSC Nijkerk (1 team), Terschuurse Boys (2 teams), Hoevelaken (2 teams) en Prins Bernhard (2 teams).

Dit alles zal plaatsvinden op Sportpark ‘Het Nieuwe Oost’, Thorbeckelaan 111, 3771 ED te Barneveld. De aftrap is om 10:00 uur en zal rond 11:30 uur afgelopen zijn.

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX