Menu
Nieuwsoverzicht

Juwelier van Milligen met pensioen

26 januari 2023

1950x gelezen

UDDEL – Juwelier Gerard van Milligen gaat per 1 maart 2023 stoppen met zijn juwelierszaak. ,,Met pijn in mijn hart neem ik afscheid van mijn winkel in Velp. Afscheid nemen van je levenswerk is lastig” zegt hij. ,,Ik ben in 1972 begonnen bij Juwelier Fabery de Jonge in Apeldoorn. Vanaf 1985 ben ik gaan werken bij Juwelier Gerritsen in Velp, waar ik met veel plezier elke werkdag naartoe reed. In 2002 namen wij, mijn vrouw Henny en ik, de zaak over en mooie jaren volgden”.

Samen met het personeel, hebben Henny en Gerard met veel passie en liefde de zaak gerund. Nu, na 50 jaar werken vinden zij dat het mooi is geweest.

Gerard: ,,Er waren fijne jaren maar toch ook wel enkele dieptepunten zoals een overval en oplichtingen. Dat heeft ons echt geraakt. Helaas…de criminaliteit wordt erger zoals wij ook zelf met onze winkel hebben ervaren”.

Ondanks die nare incidenten hebben zij het altijd fijn gevonden om in Velp te werken. Van Milligen bouwde in die 38 jaar werken in Velp een hele trouwe klantenkring op en ook in Uddel aan Het Drie 30 wisten veel klanten hem te vinden.

Gerard en Henny: ,,Dat gaan wij ontzettend missen. Wij zijn blij dat we nu aan ons pensioen toegekomen zijn en dit mogen beleven. Daar zijn wij heel dankbaar voor”.

Vakman Gerard beantwoordt nog wel even een vraag. ,,Of ik nog goudsmeden/zilversmeden blijf doen? Een batterij zetten zal ik blijven doen, maar voor aankoop van klokken en sieraden en reparaties kan ik mijn collega Wajer in Ermelo aanbevelen”.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX