Menu
Nieuwsoverzicht

Juliana bakt weer oliebollen en appelflappen (update)

15 december 2021

1828x gelezen

UDDEL – Ook dit jaar hoopt Juliana weer de oliebollen en appelflappen te bakken ten behoeve van de clubkas. Wij hopen op uw steun! U kunt uw bestelling op drie manieren in huis krijgen:

Aan de deur: indien u de laatste drie jaar aan de deur gekocht heeft zal één van onze leden binnenkort weer bij u aanbellen. U kunt uw bestelling dan gewoon doorgeven. De bestelling wordt dan zoveel mogelijk op 30 december bezorgt. U kunt achteraf via bank betalen.

Verkoopkraam 30 dec (08.00-13.00) en 31 december (08.00-13.00): u kunt uw oliebollen en appelflappen kopen bij onze verkoopkraam in Uddel. Deze staat opgesteld aan de Harderwijkerweg, naast cafetaria de Viersprong. Vooraf bestellen is dan NIET nodig. U kunt hier contant en per pin betalen.

Online: bestel en betaal ze gemakkelijk via onze webshop, via https://www.juliana-uddel.nl/webshop/ De oliebollen worden gratis thuisbezorgd in Uddel e.o.

Prijs oliebollen: 0,90 cent

Prijs appelflap: 1,00 euro

Mocht u vragen hebben, bel dan met ‘chef oliebol’ Peter Bronkhorst (Bus): 06 539 914 27, of stuur een bericht via ons contactformulier op www.juliana-uddel.nl.

Onze actie kan alleen doorgaan onder voorbehoud van de huidige covid-19 regelgeving. Mocht de actie onverhoopt niet doorgaan, dan zullen wij ons best doen om u daarvan op de hoogte te stellen.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX