Menu
Nieuwsoverzicht

Julian Horst uit Uddel winnaar Jong Talentprijs Gouden Slagersring

12 april 2018

4

UDDEL    –   Julian Horst uit Uddel heeft de Jong Talentprijs om de Gouden Slagersring gewonnen. Julian won deze prijs voor het meest innovatieve product met zijn schenkelpastrami.

Julian Horst is dan ook erg blij met de eerste plek. Er ontsnapte een zachte vreugdekreet uit zijn mond toen bekend werd gemaakt dat hij de winnaar was van de Jong Talentprijs.

De schenkelpastrami werd unaniem door de jury als winnaar bestempeld. “Dit is een mooie manier om de schenkel het hele jaar door te kunnen verkopen”, licht Nathan Burggraaf toe. “Door de schenkel op deze manier te presenteren wordt het een stoer en feestelijk product”, vult Paul van Trigt aan. “Het valt op, zegt wedstrijdleider Paul van Trigt, dat de inzendingen dit jaar van een ontzettend hoog niveau zijn bij de Jog Talenten”.

In maart won Julian Horst al goud en zilver op de Europese slagersvakwedstrijd met ambachtelijke producten.

Julian Horst is sinds oktober 2016 werkzaam bij slagerij van Engelen in Garderen.

De wedstrijd om de Gouden Slagersring is een initiatief van Vleesmagazine in samenwerking met de brancheorganisatie KNS, SVO vakopleiding food en de Broederschap van de Gouden Slagersring en wordt al sinds 1953 uitgereikt.

foto’s: Feike Faase

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.