Menu
Nieuwsoverzicht

Jubilarissen Uddel Samen

26 augustus 2021

1029x gelezen
2

UDDEL – Donderdagmorgen 26 augustus mochten er twee vrijwilligers worden gehuldigd bij Uddel Samen. Al scheen buiten het zonnetje niet, maar Gerdien van Rees en Rik van den Hoek werden deze dag wel in het zonnetje gezet.

Gerdien van Rees en Rik van den Hoek zetten zich al 12½ jaar in als vrijwilliger voor Uddel Samen. Beiden zijn actief voor Philadelphia aan de Essenkamp. Gerdien is begonnen als chauffeur en nu gaat ze wandelen met de clienten. Rik is chauffeur en brengt de clienten o.a. naar Phildelphia Halfweg bij Nunspeet. Als ze vertellen over hun vrijwilligerswerk dan hoor je hoe ze zelf genieten van de momenten dat ze met de bewoners van Philadelphia bezig zijn, en zien dat de clienten ook plezier hebben. Gerdien en Rik spreken hun bewondering en waardering uit voor het personeel, hoe ze voor de clienten zorgen met liefde en aandacht. Beiden kijken met plezier en dankbaarheid terug op de afgelopen 12½ jaar.

Gerdien van Rees en Rik van den Hoek mochten uit handen van de voorzitter, Kees Zwaan, een prachtig pen met inscriptie en een mooie bloem in ontvangst nemen. Uddel Samen is dankbaar voor hun inzet als vrijwilliger, maar ook voor al die ruim honderd andere vrijwilligers die zich regelmatig inzetten voor hun medemens.

Tekst en foto’s: Bartus Vos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX