Menu
Nieuwsoverzicht

Jubilarissen bij de Plattelandsvrouwen Uddel

10 december 2015

226x gelezen
7

UDDEL    –    De Plattenlandvrouwen in Uddel in een gezellige club vrouwen die woensdag 9 december hun verenigingsavond hadden in het Blanke Schot. En als december op de kalender verschijnt betekent dat voor de plattelandsvrouwen extra gezelligheid. Een mooi versierde zaal in kerstsfeer en daar hoort natuurlijk een kerstdiner bij, dus lekker eten. De avond wordt opgeluisterd met het voordragen van prachtige gedichten en aan het eind van de avond kon men ook nog met een mooie prijs naar huis gaan. Maar voor het zover was werden er nog een aantal leden in het zonnetje gezet door Tanny van de Wiel.

Twee leden waren al weer 40 jaar lid van de Plattelandsvrouwen in Uddel, Dini Olthof en Clasien de Wildt. Zij kregen beiden een prachtig boeket voor hun inzet al die 40 jaar voor de plattelandsvrouwen. Jammer genoeg kon Dini Olthof niet aanwezig zijn, zij kreeg het boeket thuis overhandigd.

Coba Schouten, Henny Holdijk en Margot Nijhof kregen ook een prachtig boeket omdat zij alle drie 12½ jaar trouw lid van de Plattelandsvrouwen in Uddel.

Gezelligheid kent geen tijd, zegt het spreekwoord, maar ook daar kwam deze avond een eind aan. De leden van de plattelandsvrouwen hebben genoten van deze avond en zij vinden het fijn als er nieuwe leden bij zouden komen.

 

Drie foto’s zijn van de plattelandsvrouwen.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX