Menu
Nieuwsoverzicht

Jubilaris Uddel Samen

6 november 2021

1015x gelezen
1

UDDEL – Vrijdagmorgen 5 november werd Rita Hop-van Luttikhuizen gehuldigd, in de Wilhelminahof aan de Uttilochweg, omdat ze zich al 12½ jaar inzet als vrijwilliger voor Uddel Samen.

Rita vertelde de aanwezigen dat haar vrijwilligerswerk begon met het helpen bij de maaltijden. Maar de laatste jaren is ze ook inzetbaar voor allerlei dingen. Ze kijkt met plezier en dankbaarheid terug op de afgelopen 12½ jaar.

Rita ontving uit handen van de voorzitter, Kees Zwaan, een prachtig pen met inscriptie, een mooie bloem en een prachtige kaart. Kees sprak de wens uit dat Rita nog maar heel lang vrijwilliger mag blijven.
Uddel Samen is dankbaar voor haar inzet als vrijwilliger, maar ook voor al die andere vrijwilligers die zich regelmatig inzetten voor hun medemens.

Wil je ook vrijwilliger worden? Of heb je vragen over vrijwilliger zijn? Mail met vrijwilligers@uddelsamen.nl of bel met Dineke Kooijmans voor meer informatie (06 – 25 00 91 78). Je bent van harte welkom!

tekst en foto’s: Uddel Samen

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX