Menu
Nieuwsoverzicht

Janick overhandigt cheque aan Spieren voor spieren

6 november 2023

991x gelezen

UDDEL – Janick van de Kamp, 14 jaar, mocht maandag 16 oktober, een cheque overhandigen aan Spieren voor spieren. Met het geldbedrag van zijn eigen actie.
Zoals jullie misschien weten of eerder hebben gelezen, heeft hij afgelopen zomer een actie gedaan voor Spieren voor spieren. Hij stond op de zomermarkt in Uddel met een kraam met verschillende producten en daarnaast een activiteit.
Hij verkocht stroopwafels en liet mensen bieden op een gesigneerde bal die hij namens spieren voor spieren had gekregen. Ook had hij twee stopwatches gekregen met een handtekening van Sven Kramer erop, waar mensen op konden bieden. Verder konden mensen spijkerbroek hangen bij zijn kraam.
Degene met de langste tijd had kans op een prachtige prijs. De mensen konden uiteraard ook een donatie doen via een QR- code. De teller bleef maar stijgen, ook na de actie haalde hij nog geld op.

De actie heeft uit eindelijk een geldbedrag opgebracht van €6.710 euro. Janick is super dankbaar en blij dat zoveel mensen een donatie hebben gedaan, of iets hebben gekocht. Hierdoor heeft hij een prachtig bedrag mogen overhandigen aan Spieren voor spieren, wat weer gebruikt kan worden voor snellere diagnoses en goede behandelingen voor kinderen met een spierziekte, net als Janick.

Janick wil iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan zijn actie, via een donatie, het kopen van stroopwafels en nog veel meer, heel erg bedanken! Zo mocht door jullie steun een prachtig geld bedrag overhandigen aan Stichting Spieren voor Spieren.

In de link hier onder kunt u het bedrag zie wat de actie heeft op geleverd: https://www.sportenvoorspieren.nl/fundraisers/janick-van-de-kamp-2

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX