Menu
Nieuwsoverzicht

Jaarwisseling Uddel met honderden jongeren bij het Nieuwjaarsvuur

1 januari 2019

UDDEL   –    De jaarwisseling kende in Uddel een rustig verloop. De jongeren trokken allemaal naar het Nieuwjaarsvuur aan de Harderwijkerweg. Daar hadden de jongeren de afgelopen dagen met pallets een bouwwerk gemaakt van zeker zo´n tien meter hoog. Vanuit de gemeente heeft Steven Gerritsen, stadsdeelmanager, er voor gezorgd dat de nodige vergunning er is gekomen. Elke dag bracht hij een bezoek aan de jongeren tijdens de bouw. Hij is door ´het vuur gegaan´ voor de jongeren om het te nieuwjaarsvuur in Uddel mogelijk te maken. En vannacht was hij er natuurlijk ook bij, en was tevreden met het verloop van het nieuwjaarsvuur.

Ook Burgemeester Berends heeft een bezoek gebracht aan Uddel en de jongeren. Het was de laatste keer dat hij als burgemeester aanwezig was tijdens de jaarwisseling in Uddel.

Van Omroep Gelderland waren ze aanwezig om opnames te maken.

Enkele honderden jongeren waren aanwezig bij het vuur en ze brachten allemaal hetzelfde kleur kratje bier mee. Zij zijn de jaarwisseling goed begonnen.

Filmpje:  klik hier

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX