Menu
Nieuwsoverzicht

Jaarwisseling rustig verlopen

1 januari 2015

33

UDDEL    –    De jaarwisseling in Uddel is rustig verlopen. Er was mooi siervuurwerk te zien. Het grootste vuurwerk was te zien aan de Markveldweg tegenover de Uddelsekampweg. Daar hadden de Uddelse jongeren een groot ‘eindejaarsvuur’. Zo rond half twaalf ging de vlam erin en waren er metershoge vlammen te zien. In de verre omtrek was de gloed van het vuur tegen de lucht te zien. Het was mooi rustig weer en de wind stond goed voor de omwonenden. Ze hebben veel plezier gehad bij het opbouwen van de pallets en de bruggen en konden in de nieuwjaarsnacht genieten van de warmte die het vuur gaf in de koude nacht, uiteraard onder het genot van een biertje. Het had niet veel gescheeld of de fik was er al een nacht eerder in gegaan. De geruchten zijn dat het inwoners uit Lunteren waren die geprobeerd hebben de boel in de brand te steken.

De Uddelse brandweer heeft ook een rustige nacht gehad, ze hebben geen één keer hoeven uit te rukken.

Burgemeester Berends “De jeugd in Uddel heeft zich van de beste kant laten zien” zegt hij op twitter. En Steven Gerritsen, stadsdeelmanager twittert: “Goed vuur mannen!”

De voorzitter van Uddels Belang, Evert Jan van Egteren, zegt in een reactie: “Dit geeft vertrouwen voor de toekomst”. Zijn gehele reactie is te lezen onderaan dit artikel.

Het zijn allemaal mooie complimenten voor de Uddelse jongeren, zij hebben laten zien dat er afspraken met hen te maken zijn. Op dit wederzijds vertrouwen kan ook in de toekomst worden gebouwd.

Iedereen een mooi en gezond 2015 toegewenst.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX