Menu
Nieuwsoverzicht

IT-dienstverlener Growteq opent vestiging in Uddel

8 oktober 2020

UDDEL – IT-dienstverlener en -kennispartner Growteq opent een nieuwe vestiging aan de Essenkamp in Uddel. Dankzij het aantal toenemende klanten en de groeiende groeiende behoefte aan Business Intelligence en Analytics in de regio is de stap gezet naar deze nieuwe locatie. De nieuwe vestiging zal worden geleid door Diederik en Joost Geuze.

In 2007 lanceerden de broers hun eigen onderneming 2G en in 2013 volgde VitalHealth Solutions, een specialist in maatwerk softwareoplossingen voor de gezondheidszorg (eHealth) op het VitalHealth Platform. De organisatie groeide snel en werd in 2017 gekocht door Philips, die de unit onderbracht in Philips’ population health portfolio.

“De opening van een nieuwe vestiging is een belangrijke stap voor Growteq. We hebben vertrouwen in de mogelijkheden terwijl we Growteq naar de volgende fase van groei en innovatie brengen” zegt Wilco Schellevis, algemeen directeur van Growteq. “Het profiel, de marktkennis en ervaring van Diederik en Joost vormen een belangrijke aanvulling op ons managementteam. We zijn dan ook blij met hun toetreding tot onze organisatie.”

Diederik Geuze: “De visie en cultuur die Growteq heeft zijn voor ons belangrijk geweest in de beslissing ons aan te sluiten bij Growteq. We passen goed bij het team en delen dezelfde waarden. In de groeifase waarin de onderneming verkeert kunnen we met onze achtergrond en ervaring een grote bijdrage leveren aan het uitbouwen van de onderneming. We gaan dan ook in deze regio vol enthousiasme aan de slag met nieuwe en bestaande klanten. Daar horen zeker gedreven collega’s bij, we kijken dan ook uit naar aanvulling op ons team hier in de regio.”

 

De nieuwe Growteq vestiging is als volgt bereikbaar:
Essenkamp 2
3888 LL Uddel
+31 85 104 5483

 

Bron/foto: Growteq

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX