Nieuwsoverzicht

Inspiratieloos Prins Bernhard verliest van Harskamp

21 maart 2022

664x gelezen

UDDEL – Prins Bernhard heeft zichzelf een heel slechte dienst bewezen in de strijd bij aanvang van de tweede periode. De Uddelnaren veloren zaterdagmiddag van middenmotor Harskamp met 0-2. Van de strijdlust dat in de voorgaande wedstrijden werd vertoond was deze middag vrijwel niets meer van terug te zien.

In het eerste kwartier was het een gelijk opgaande strijd op een moeilijk bespeelbaar veld. Het eerste doelpunt viel in de 17e minuut uit een op maat genomen hoekschop van Michel Hol schoot spits Jeroen Cramer fraai binnen. Een mislukte doelpoging van Kevin van de Ridder, die doelman Guido de Geit iets te ver voor zijn doel zag staan, was het enige gevaar voor de ploeg uit Uddel. Beide teams troffen vlak voor rust nog een keer de paal.

Prins Bernhard kende direct na rust een kleine opleving en kreeg daarbij ook een kleine kans om de gelijkmaker aan te tekenen. Ook hier werd nauwelijks vertrouwen uitgeput. Harskamp creëerde wel een aantal kansen, maar gescoord werd er niet.

In de 71e minuut was het wel raak voor de Harskampers. Weer was het Michel Hol, die net als bij de eerste treffer aan de basis stond van de tweede treffer. Hij bediende Jeroen Cramer met een perfecte pass, die vervolgens de bal op maat neerlegde bij Karel Pater, die daar wel raad mee wist en de 0-2 eindstand bepaalde.

Komende zaterdag gaat Prins Bernhard op bezoek bij VEVO in Veessen. Het zal dan met een andere instelling voor de dag moeten komen dan tegen Harskamp om een positief resultaat te behalen. De wedstrijd op Sportpark “De Noord” te Veessen begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Gert Jansen uit Oldenzaal.