Menu
Nieuwsoverzicht

Inschrijving Music Dinner nog week geopend

17 maart 2023

838x gelezen

UDDEL – De inschrijving voor het ‘Music Dinner’ van muziekverenging Juliana is nog geopend tot en met zaterdag 25 maart, zodat de organisatie daarna een week de tijd heeft om het diner op en top voor te bereiden. Dat meldt de muziekvereniging vrijdag.

Juliana houdt op zaterdag 1 april een feestelijk ‘Music Dinner’ in dorpshuis Het Blanke Schot. Voor 54.95 euro kunnen bezoekers genieten van een viergangenverrassingsmenu mét amuse en welkomstdrankje. Tussen de gangen door laat de muziekvereniging van zich horen. De opbrengst van de avond gaat naar het nieuwe uniform dat Juliana bij elkaar aan het sparen is.

Helft vol
“Op dit moment zitten voor de helft vol”, vertelt medeorganisator Rik Bronkhorst trots. “We horen echter nog van veel mensen dat ze graag willen komen, maar dat ze zich nog niet opgegeven hebben.”
Volgens Bronkhorst is het belangrijk dat iedereen die wil komen, zich op tijd aanmeldt. “Het zou jammer zijn als we mensen teleur moeten stellen omdat de inschrijving is gesloten. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Opgeven kan heel gemakkelijk via onze site juliana-uddel.nl.”

Niks aan toeval overlaten
De leden van muziekvereniging kijken erg uit naar de culinaire en muzikale avond, zegt Bronkhorst. “We zijn, samen met Het Blanke Schot, druk met de voorbereidingen bezig. We willen niks aan het toeval overlaten, dus nemen alles goed door.”
Tussen de gangen door luisteren het fanfareorkest, opleidingsorkest ToeTie en verschillende gelegenheidsensembles de avond op. “Iedereen is druk aan het repeteren om de best mogelijke klank tijdens het ‘Music Dinner’ te laten horen. Dirigent Dethmer Jan van Heerde heeft zelfs speciale muziekstukken voor de avond gecomponeerd.”

Volgens de muziekvereniging wil je als culinair- en muziekliefhebber deze avond niet missen. “We gaan écht iets moois neerzetten. Het zou mooi zijn als de zaal zo vol mogelijk komt, zodat iedereen die dat wil, met ons mee kan genieten.”

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX