Menu
Nieuwsoverzicht

Informatiepunt Wilhelmina Hof

20 november 2021

690x gelezen

UDDEL – Sinds januari 2011 is er in Uddel een informatiepunt gevestigd, eerst in de KWH aan de Essenkamp en vanaf januari dìt jaar aan de Uttilochweg, in het nieuwe gebouw van de Wilhelmina Hof. Het informatiepunt zit in een van de ruimtes van Uddel Samen. Tot het eind van dit jaar zit Sjoukje elke donderdagochtend tussen 9.30 – 12.00 klaar om u te helpen met alles wat u moeilijk, lastig of ingewikkeld vindt. Aan wat voor soort dingen moet u dan denken?

– De Corona QR code bijvoorbeeld, hoe kunt u die krijgen zonder smartphone?
– Wat is een smartphone eigenlijk, hoe gebruik ik dat?
– Vragen over de digitale overheid
– Wat is Digid, hoe vraag ik dat aan?
– Kan ik gebruikmaken van de regiotaxi, waar moet ik dan aan voldoen?
– Hoe kan ik een extra mailadres maken voor niet belangrijke dingen?
– Moeilijke ingewikkelde brieven kunnen ook, samen met u, bekeken en uitgelegd worden, net als het geven van hulp bij het invullen van lastige formulieren.

Bij het informatiepunt kan heel veel hulp geboden worden en er kunnen veel vragen behandeld worden, meer dan hier genoemd kan worden. Kom eens langs als u wat hulp kunt gebruiken en neem voor de zekerheid uw burgerservicenummer en uw DigiD mee, als u die heeft, als u iets wilt aanvragen of invullen.

Goed om te weten, u vindt het informatiepunt als u rechts de gang inloopt in het eerste kantoor aan de rechterkant. Alle diensten die het informatiepunt verleent zijn geheel gratis. Vanaf 1 januari 2022 is Sjoukje er elke eerste donderdagochtend van de maand (als dat te weinig blijkt te zijn wordt het weer vaker). Tot eind december kunt u iedere donderdag tussen 9.30 uur en 12.00 uur bij het informatiepunt terecht.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX