Menu
Nieuwsoverzicht

Informatieavond glasvezel in Uddel

5 september 2020

UDDEL – Na het succesvolle glasvezelproject voor het buitengebied is Delta Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) nu gestart met een project voor de bewoners binnen de bebouwde kom. Juist in deze tijd, waarin veel mensen thuiswerken, kinderen online les krijgen en we steeds vaker met elkaar videobellen, ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Daarom wordt Uddel, wat Delta Fiber Netwerk betreft, binnenkort ook aangesloten op het glasvezelnetwerk. Voorwaarde is dat 35% van de bewoners zich vóór 4 november 2020 aanmeldt.

Om iedereen goed te informeren, organiseert Delta Fiber Netwerk een informatieavond in Uddel op 8 september van 19.00 tot 21.30 uur in dorpshuis Het Blanke Schot. Uiteraard worden daarbij de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Aanmelden voor de informatieavond kan via de website gavoorglasvezel.nl maar is niet verplicht.

Ook voor meer informatie kun je terecht op gavoorglasvezel.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX