Menu
Nieuwsoverzicht

IJspret op de ijsbaan in Uddel en op het Uddelermeer

2 maart 2018

107

UDDEL    –    Met spanning naar uitgekeken door de vakantievierende jeugd, schaatsen op de ijsbaan. Eindelijk was het zover, vrijdag 2 maart kon er geschaatst worden op de ijsbaan. Tientallen kinderen waren er op ijsbaan en genoten van het schaatsen. De ijsbaan is ook een mooie plek om het te leren. Ondanks de snijdende koude wind, goed ingepakt, de schaatsen onder en rijden maar en men had het niet over de kou. 

Een paar kilometer verderop werd er ook geschaatst, op het Uddelermeer. Ook daar tientallen schaatsliefhebbers die de ijzers onderbonden en rondjes over het Uddelermeer reden. Het is prachtig, zwart, ijs. Nergens in de omgeving is er zo’n mooie gelegenheid te vinden op natuurijs. Uit de verre omtrek was men dan ook naar het Uddelermeer gekomen Het ijs was dik genoeg, maar of het dik genoeg is om er honderden mensen op te laten is de vraag. 

Morgen kan er nog geschaatst worden.

Filmpje van de ijsbaan en het Uddelermeer:  klik hier

De laatste 12 foto’s zijn aan uddel.info gestuurd door Dirk-Jan de Jonge. Hij heeft deze foto’s vrijdag laat in de middag gemaakt op het Uddelermeer. Waarvoor hartelijk dank.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX