Menu
Nieuwsoverzicht

Huurders dorpen gemeente Apeldoorn besparen energie met gratis cadeaubon

24 november 2021

1048x gelezen

APELDOORN – Huurders in alle dorpen van de gemeente Apeldoorn krijgen hulp bij energiebesparen. Vandaar dat begin december bij alle huurders een cadeaubon van € 50,- in de brievenbus valt. Van die bon kunnen zij (online of bij een bouwmarkt) gratis producten aanschaffen. Het gaat om bijvoorbeeld ledlampen, radiatorfolie en tochtstrips. Zo kunnen huurders zelf aan de slag met energiebesparen. Wees er snel bij, want op=op!

Comfortabel wonen en leven in Apeldoorn
Duurzaam en met een lagere energierekening. Dat is goed voor de wereld en voor de portemonnee! De gemeente Apeldoorn wil huiseigenaren en huurders helpen met verduurzamen. Daarom worden er in 2021 en 2022 veel gratis activiteiten, diensten en producten aangeboden.

Meer activiteiten
De cadeaubon is één van de activiteiten. Begin 2022 krijgen bewoners ook het speciale Duurzaam Doeboek met praktische tips over duurzaam wonen. Verder zijn er online bijeenkomsten over energie besparen en duurzaam leven. Meer informatie staat op www.loenenenergie.nl of www.EnergiekApeldoorn.nl/jouwhuistoekomstklaar. Dit initiatief is een samenwerking van o.a. Gemeente Apeldoorn, Energiecoöperatie deA, het Regionaal Energieloket, Energie Coöperatie Loenen en woningcorporatie Veluwonen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX