Menu
Nieuwsoverzicht

Huisarts Van der Brugge voorlopig nog afwezig

14 februari 2020

Beste Dorpsgenoten,

tijdens mijn nascholing in Cervinia, Italië heb ik een skitocht gemaakt waarbij ik mijn onderbeen gebroken heb. U had het wellicht al gehoord. Daarom lijkt het mij goed u via deze weg nader op de hoogte te stellen. Het gaat om een gecompliceerde onderbeensbreuk waarvoor ik op 4 februari jongstleden in Italië ben geopereerd. De operatie is geslaagd maar nu moet ik herstellen. Hoe lang het herstel gaat duren is nog onduidelijk, maar het gaat om meerdere weken tot enkele maanden.

Ik kan nog niet zeggen wanneer ik weer spreekuur kan doen.  Dat hang mede af van de bevindingen bij de controle in het ziekenhuis over 4 weken.

Ik betreur het dat ik u voorlopig niet van dienst kan zijn. De praktijk is natuurlijk geopend zoals u dat gewend bent. Ik heb enkele collega’s bereid gevonden mijn werkzaamheden over te nemen.

Er zullen zich dus een aantal wisselingen in de artsenbezetting voordoen. Dat is onvermijdelijk en ik vraag daarvoor uw begrip.

Ik heb nu al veel blijken van medeleven ontvangen. Die doen me goed!

Hartelijk dank daarvoor.

Graag tot ziens!

JR van der Brugge, Huisarts.
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX