Menu
Nieuwsoverzicht

HOU HET NETJES RONDOM DE VOETBALKOOI!!!

9 september 2016

3
Het is gelukkig al een hele tijd goed gegaan met overlast en vernielingen rondom de voetbalkooi achter Het Blanke Schot. Het meeste afval verdwijnt in de afvalbakken en kapotte flessen is/was een zeldzaamheid. Nu de dagen gaan korten zal het steeds meer gebeuren dat er mensen in het donker daar aanwezig zijn. Er is verlichting, maar niet zo uitbundig dat deze overlast veroorzaakt voor omwonenden.
 
Helaas is het deze week al een keer misgegaan. Er zijn wat onderdelen van het hekwerk beschadigd en bierflessen kapot gegooid. Het zou natuurlijk fijn zijn als de dader(s) hiervan zich willen melden. Dit om de reparatiefactuur naar het juiste adres te kunnen sturen. De reparatie is nl. alweer gedaan.
Deze vernielingen en rommel maken is natuurlijk niet wat we willen. Daarvoor hebben we als Uddels Belang ook nooit onze nek uitgestoken om dit te realiseren. Het zou goed zijn als de jeugd elkaar daar ter plekke aanspreekt op wangedrag. Ook ouders worden van harte uitgenodigd eens te gaan kijken wat hun kinderen daar doen.
 
We zullen tevens de wijkagent vragen voor de komende najaars- en wintermaanden extra toezicht te houden.
 
We rekenen op een ieders inzet om deze plek netjes en veilig te houden voor iedereen.
 
Bestuur Uddels Belang
 
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX