Menu
Nieuwsoverzicht

Hoogste score vakantiepark Rabbit Hill

29 mei 2018

1

UDDEL    –    De Nederlandse vakantiegangers vinden Gelderland de meest gastvrije provincie. Dit blijkt uit het Gastvrijheidsonderzoek dat Bungalowparkoverzicht.nl heeft uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken in Nederland. De provincie Gelderland krijgt van de Nederlandse vakantieganger een nette 7,44 voor de algehele gastvrijheid.

Uit onderzoek uitgevoerd op basis van 1.325 vakantiebezoeken, komt vakantiepark Rabbit Hill als beste uit de bus, met een gemiddeld waarderingscijfer van 8,17. Vakantiepark Rabbit Hill, in Uddel ( Nieuw Milligen ) Gelderland – heeft de hoogste parkscore ontvangen. scoort op alle gevraagde onderdelen uitstekend. Zo vroeg men naar algemene indruk en onderhoud, vriendelijkheid en kundigheid van het personeel, hygiëne, prijs/kwaliteit-verhouding en parkfaciliteiten. Op al deze punten behaalde Rabbit Hill de hoogste score.

Bron: bungalowparkenoverzicht.nl

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX