Menu
Nieuwsoverzicht

Hondenstront overlast

25 januari 2018

2

UDDEL    –    Er zijn ergenissen die regelmatig terugkomen. Eén daarvan is de hondenstront. De baasjes laten de hond uit, maar willen het liefst zo gauw mogelijk weer naar huis. Ze kijken dan niet waar de hond z’n behoefte doet. Bij paadjes naar de voordeur of bij scholen. Zo was dat vandaag ook, er lag hondenstront bij het hek van de Prins Willem-Alexanderschool. Met als gevolg dat een halve kleuterklas met die zooi naar binnen liep, en dan weet je het wel. Dank je wel baasje.

Het heeft geleid tot grote ergenis bij velen, ook bij hondenbezitters die zelf de moeite nemen om een zakje mee te nemen en de hondenstront weer op te ruimen. Zo ook door Janette Vermeer. “Er ligt zo vaak hondenpoep op plaatsen waarvoor ik me als hondenbezitter diep schaam. Ik kan me als hondenbezitter hier zo boos om maken. Het is een kleine moeite om Uddel hondenpoep vrij te houden. Neem een zakje mee en ruim het op”. 

Het beste is als je weet wie het baasje is om die hondenstront op te pakken en bij het baasje op te stoep leggen of anders neem geen hond als je het te veel moeite vindt om de hondenstront op te ruimen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX