Menu
Nieuwsoverzicht

Hollander techniek zaalvoetbalkampioen Uddel

20 juni 2015

1

UDDEL    –    Het 2e seizoen van de zaalvoetbalcompetitie Uddel zit er weer op. Afgelopen vrijdag speelden de teams hun afsluitende speelronde.

Van in totaal 10 teams, die het afgelopen seizoen elke 2 weken hun onderlinge competitie speelden in Sporthal de Schier in Uddel, werd uiteindelijk het team van Hollander Techniek  de kampioen.

Terugkijkend op de afgelopen twee seizoenen zijn de organisatoren zeer tevreden en lijkt deze nieuwe sportactiviteit zijn succes wel te bewijzen. Na eerst gestart te zijn met 6 teams, al snel doorgegroeid naar 8 en uiteindelijk nu 10 teams. 

Vanaf midden september gaan we het 3e seizoen starten. Daar zijn al teams voor ingeschreven. Als je ook wilt meespelen met een team (ook teams uit regio Garderen, Speuld, Voorthuizen, Elspeet zijn welkom) dan graag een kort berichtje naar het emailadres:  zaalvoetbalcompetitieuddel@outlook.com

 

tekst en foto: Wim Schreurs

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX