Menu
Nieuwsoverzicht

Hoe ziet Koningsdag 2022 in Uddel eruit?

12 april 2022

1711x gelezen

UDDEL – Op Koningsdag zal er als vanouds weer om 10:00 uur bij het Blanke Schot de aubade gehouden worden. Dit in aanwezigheid van burgemeester Heerts. Aansluitend is er de rondgang door het dorp waarop we hopen dat zoveel mogelijk kinderen verkleed en of met versierde fietsen mee doen.

In de middag zal er weer een zeskamp georganiseerd worden. Vanaf 13:30 uur is het feestterrein open en om 14:00 uur zullen we starten. Na afloop is de barbecue warm en tijd voor nog meer gezelligheid. Teams kunnen zich nog opgeven tot uiterlijk 18 april via: 0652580736. Jeugdteams tot en met 16 jaar gratis deelname. Volwassen teams inschrijfgeld €40,-

Dodenherdenking

Op 4 mei willen we meer samen met alle inwoners van Uddel stilstaan bij de dodenherdenking. Deze zal plaats vinden bij het monument aan de Uttilochweg. Vanaf 19:45uur bent u hier allen van harte welkom.

Andere activiteiten

Helaas zal er dit jaar geen wandeldriedaagse zijn. Het vergt veel voorbereiding en tijd om zoiets op een goede manier op te zetten. Om dit op zo’n korte termijn nog te moeten doen voelde voor de organisatie niet goed. Oranjevereniging: “Want als we iets doen, doen we het goed.

Natuurlijk hopen we er volgend jaar weer 3 mooie avonden van te maken!”

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX