Menu
Nieuwsoverzicht

Het was weer smakelijk en gezellig

15 december 2016

28

UDDEL    –    Het is inmiddels een vaste traditie dat de Ondernemersvereniging Uddel een kerstdiner aanbied aan alle vrijwilligers en aan alle bezoekers van de open eettafel die elke week op de dinsdag en de donderdag word gehouden in de Koningin Wilhelminahof. Ook in 2016 was er dus weer een kerstdiner. Op donderdag 15 december was men te gast in restaurant Uddelermeer, met als voortreffelijke gastheer Mathijs Edink.

Het menu was door de koks voortreffelijk samensteld en iedereen heeft er dan ook heerlijk van genoten, en het smaakte naar meer, zo lekker.

Een muziekgroepje van de Jacobus Fruytierschool uit Uddel gaven een prachtige muzikale invulling bij het kerstdiner, wat door de aanwezigen zeer op prijs werd gesteld.

Er mag teruggekeken worden op een geslaagde en gezellige middag, iedereen ging dan ook met een tevreden gevoel huiswaarts, met dank aan de Ondernemersvereniging Uddel.

 

tekst en foto’s: Chris en Jolanda Jansen

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX