Menu
Nieuwsoverzicht

“Het was prachtig om te doen”

29 januari 2019

“Het was de bedoeling om op 1 januari 2019 te stoppen met mijn werkzaamheden voor uddel.info. Maar er is een maandje bij gekomen. Op 1 februari 2019 stop ik er dan echt mee.

Begonnen in 2006 met het lanceren van de site uddel.info om Uddel digitaal op de kaart te zetten. Er was nog geen facebook en noem maar op wat er tegenwoordig allemaal is om je ´eigen nieuws´ naar buiten te brengen. Langzaam aan groeide uddel.info, het bezoekersaantal steeg met sprongen omhoog. Letterlijk begonnen bij nul, zijn er nu gemiddeld ruim 800 bezoekers per dag, met soms uitschieters van boven de 2000 bezoekers per dag. Vanuit Amerika wordt er bijna dagelijks een bezoek gebracht aan uddel.info. Om op de hoogte te blijven van wat er in Uddel allemaal gebeurd. Uddel het dorp van waar men bijna 67 jaar geleden emigreerde. Mooi om te zien hoe uddel.info een brugfunctie vervuld tussen Uddel en Amerika, maar ook tussen Uddel en alle ander oud-inwoners van Uddel die naar elders vertrokken zijn.

De techniek staat niet stil en dat betekende dat er voor uddel.info een nieuwe site moest komen in 2014. Een mooi moment om uit te kijken naar of er iemand belangstelling had voor de site. Uddel.info was in de acht jaar daarvoor een begrip geworden in Uddel en ook daarbuiten. De Ondernemersvereniging Uddel wilde de site wel overnemen en zo geschiede. Dit was prachtig om de continuïteit te waarborgen van uddel.info.

Het was fantastisch om Uddel door middel van uddel.info voor het voetlicht te brengen. Maar dat kan alleen maar als je de medewerking krijgt van de betrokken personen, verenigingen en andere organisaties. Voor het vertrouwen en de medewerking zeg ik heel hartelijk dank, het was me een waar genoegen”.

Hartelijke groet,

Bartus Vos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX