Menu
Nieuwsoverzicht

Het was een geweldige Avondwandeldriedaagse in Uddel

18 mei 2017

107

UDDEL    –    Het zit er weer op, de Avondwandeldriedaagse in Uddel heeft nog nooit zo veel deelnemers gehad als dit jaar. Er hebben zo’n 500 wandelaars, van klein tot groot, drie avonden, anderen twee en sommigen één avond genoten van de prachtige routes die er waren uitgezet door de Oranjevereniging Uddel.

De laatste avond gingen de routes ook weer door het Kroondomein. Op deze laatste avond waren de starttijden verschillend, zodat alle deelnemers gelijktijdig over de finish kwamen bij Het Blanke Schot. Daar was de muziekvereniging Juliana aanwezig en door de muziek van Juliana waren de laatste meters ook niet zo zwaar meer. Daar bij de eindstreep wachten familieleden en vrienden de wandelaars op met een bloemetje en kon men de zeer verdiende medaille in ontvangst nemen.

De wandelaars hebben alle drie de dagen prachtig wandelweer gehad en de Oranjevereniging mocht van velen de complimenten in ontvangst nemen voor de mooi routes die waren uitgezet.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX