Menu
Nieuwsoverzicht

Het voetbalseizoen is weer begonnen

20 augustus 2019

UDDEL – De selectie van Prins Bernhard is vorige week weer begonnen met de trainingen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Ferdinand van de Lang met zijn assistenten Lambert Jongetjes en Peter Bronkhorst is de eerste week naar alle tevredenheid verlopen.

De groep van 36 spelers is al bijna compleet op enkele blessuregevalletjes na. Zaterdag 24 augustus staan de eerste oefenwedstrijden
op het programma voor zowel het eerste als het tweede elftal. Sportclub Rijssen komt naar Uddel.

Beide duels zullen om 14:00 uur aanvangen. Daarna zullen de komende 3 weken bekerwedstrijden gespeeld gaan worden. De lagere senioren, vrouwen en jeugd pakken deze week de trainingen weer op en zullen daarna ook hun bekerwedstrijden afwerken. De competitie zal op 21 september starten.

NIEUWE LEDEN
Graag verwelkomen wij nieuwe leden bij onze prachtig club. Niet alléén van oorsprong Uddelnaren maar ook mensen van buitenaf die de laatste jaren in ons dorp en of omgeving gehuisvest zijn.

De rode draad is vanzelfsprekend het voetbal maar saamhorigheid en het leggen en onderhouden van sociale contacten staan bij ons ook hoog in het vaandel.

Schroom niet en kom eens een kijkje nemen op Sportpark De Zandsteeg om de sfeer te proeven. Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact zoeken met het bestuur door een mail te sturen. Zie contactformulier op onze website: www.svprinsbernhard.nl

Foto/tekst: sv Prins Bernhard

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX