Menu
Nieuwsoverzicht

Het Platina huwelijk van Wouter en Alie

22 februari 2022

1339x gelezen
1

UDDEL – Een Platina huwelijk, dat hoor je niet elke dag. Vandaag, 22 februari, is het namelijk een bijzondere dag voor Wout Hendriksen en Alie van den Ham. Zij gaven 70 jaar geleden elkaar het ja-woord in Barneveld. De eerste gehuwde jaren hebben ze in Kootwijk gewoond. Daar is ook hun dochter geboren. Twee jaar later in 1954 zijn ze verhuisd naar de Markveldweg in Uddel, op nummer 13 om precies te zijn.

Wouter Hendriksen heeft gewerkt in dienst van de overheid. Ook was hij medeoprichter van de huurdersvereniging in Uddel, hier is hij jarenlang voorzitter van geweest. Alie Hendriksen – van den Ham heeft ook veel betekent en zeker voor de christelijk gemengde zangvereniging Con Amore, waar ze jaren met plezier heeft gezongen. Daarnaast was ze ook begeleidster van het jeugdkoor Van Knop tot Bloem.

In de afgelopen jaren hebben ze veel zien veranderen in de wereld. Ze konden dan ook niet achterblijven en gingen mee met de tijd. Wout Hendriksen kan namelijk goed overweg met de laptop. Zo kunnen ze elke zondag live meekijken met een kerkdienst. Op dit moment zijn ze helaas minder mobiel dan vroeger, maar ze worden hierbij goed geholpen door de huishoudelijke hulp en de thuiszorg.

Dit jubileum kon onze burgemeester niet voorbijgaan, deze heeft dan ook zijn persoonlijke felicitaties overgebracht. Ook namens de hele gemeente.

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX