Menu
Nieuwsoverzicht

Het kan wèl! Een nieuwe supermarkt voor Boon’s Markt in Uddel

11 oktober 2024

1987x gelezen

UDDEL – Na ruim 2 jaar is het zover, de vergunning is binnen en de voorbereidingen voor de nieuwe supermarkt kunnen beginnen. Medio 2025 verwachten we een prachtige nieuwe supermarkt te openen op onze huidige locatie aan de Harderwijkerweg met een eigen bakkerij en een nóg groter assortiment verse producten en kruidenierswaren. Dan wordt tevens het stokje definitief overgedragen door familie Schouten aan familie Van Egteren.

Om de bouw mogelijk te maken, verhuist onze supermarkt tijdelijk naar een andere locatie. De sluiting is zaterdag 2 november om 13.00 uur. Donderdag 7 november openen wij de deuren aan de Elspeterweg 73D. In deze tijdelijke winkel vindt u een compleet assortiment en natuurlijk is ook het brood uit onze eigen bakkerij beschikbaar! Bovendien is er parkeergelegenheid vlak voor de deur.

Uiteraard hebben we tijdens de openingsdagen een paar spetterende acties en kunt u sparen voor een gratis boodschappenpakket. Let dus op de flyer bij onze folder!

Tot ziens vanaf 7 november in onze tijdelijke winkel! D.m.v. pijlen wordt u de weg gewezen op het industrieterrein.

Boon’s Markt Harderwijkerweg: sluit zaterdag 2 november om 13:00 uur

Boons Markt Elspeterweg 73D: opent donderdag 7 november om 08:00 uur

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX