Menu
Nieuwsoverzicht

Het blijft een hardnekkig probleem

16 december 2017

4

UDDEL    –    Het is voor velen in Uddel een uitkomst dat die containers er zijn aan de Uttilochweg. Er wordt veel gebruik gemaakt van de glas-, plastic- en papiercontainers. Het komt dan wel eens voor de één of meerdere containers vol zitten. Maar dan zijn er regelmatig mensen die het oude papier of plasic naast de container zetten. Met als gevolg dat er dieren in gaan snuffelen of dat kinderen er misschien in gaan rommelen. Met als gevolg dat het om de containers een grote bende wordt.

Deze week was het ook weer raak. Er lag oud papier, dozen, bij de container. Misschien heeft een kind het weg moeten brengen en omdat de container, voor papier waren er twee, de ene is nu een luiercontainer, vol was en het daarom maar naast de container gezet. Anderen trappen het uit elkaar en het resultaat is te zien op de foto.

We zijn met z’n  allen verantwoordelijk om het schoon te houden bij die containers. Als kinderen er wat naar toe moeten brengen, geef ze als ouders de opdracht mee dat als de container vol zit dat ze het weer mee naar huis nemen. 

Er is al meerdere malen opgeroepen om het bij die containers geen bende te laten worden, maar als we er met z’n allen er niets aan willen doen dan blijft het een hardnekkig probleem of zijn het weerbarstige mensen die zich er niets van aantrekken en denken laat anderen het maar opruimen.

Anderen hebben ook nu er voor gezorgd dat die rommel weer is opgeruimd. Chapeau!

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX