Menu
Nieuwsoverzicht

Herfst high tea voor bezoekers Wilhelminahof

11 oktober 2021

860x gelezen
18

UDDEL – Bezoekers van de Wilhelminahof kregen op dinsdag 5 en vrijdag 8 oktober een heerlijke herfst high tea aangeboden. Andere jaren gaan de deelnemers van de dagbesteding altijd een dagje uit, maar door de corona- maatregelen is dit nu niet mogelijk. De paddenstoelensoep werd gekookt door onze kookvrijwilligers en de hapjes werden klaargemaakt door de Beeldentuin uit Garderen.
Zoals op de foto’s te zien is, was het heel gezellig en de deelnemers genoten. De organisatie kreeg een welgemeend applaus. De kosten konden betaald worden van de opbrengst van het winkeltje van de Wilhelminahof.

Komt u ook eens bij ons binnen lopen voor een kopje koffie, een activiteit, om iets te kopen uit het winkeltje of om u aan te melden als vrijwilliger? De Wilhelminahof kijk naar u uit!

Inlichtingen over de activiteiten van Uddel Samen in de Wilhelminahof kunt u krijgen via: 06-43130394 of 0577-402010 (op werkdagen, tijdens kantooruren).

Foto’s: Ingrid Hop

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX