Menu
Nieuwsoverzicht

Herbouw toren Hervormde Kerk vordert gestaag

24 juli 2017

12

UDDEL    –    De herbouw van de toren van de Hervormde Kerk te Uddel vordert gestaag. Men heeft vorige week en maandag 24 juli een aantal prefab elemementen geplaatst. De laatste elementen komen eind deze week erbij. Het kan niet allemaal tegelijk geplaatst worden vanwege het gewicht. 

Naar verwachting is alles eind augustus klaar en kan de klok weer luiden. En kan men weer zien hoe laat het is, want we zijn het zo gewend in Uddel, als we er langs rijden of wandelen, dan kijken we automatisch hoe laat het is. Dat gebeurt op het moment ook bij veel mensen die er langs komen, even kijken, maar de ‘tijd is even stil gezet’, maar eind augustus is die weer ‘zichtbaar en hoorbaar’.

Dinsdag 25 juli met de zomermarkt in Uddel zijn er verschillende activiteiten in en rondom de Hervormde Kerk, waarvan de opbrengst bestemd is voor de herbouw van de toren. Er is tot nu toe 91% van het benodigde geld binnen.

Filmpje: klik hier

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX