Menu
Nieuwsoverzicht

Groot onderhoud aan de N344 Nieuw-Milligen

24 september 2019

NIEUW-MILLIGEN – Provincie Gelderland voert asfaltonderhoud uit aan de Amersfoortseweg (N 344) tussen de rotonde Nieuw Milligen en Apeldoorn. Daarom is de weg ’s nachts afgesloten van 9 tot en met 26 oktober 2019.

Nachtafsluitingen
• van 9 tot en met 22 oktober 2019 tussen de rotonde N 302 in Nieuw Milligen en de rotonde JC Wilslaan in Apeldoorn
• van 23 tot en met 25 oktober tussen de Kampsteeg en Apeldoorn. Indien nodig is de weg op 26 oktober dicht tot 7.00 uur
• de afsluitingen zijn steeds van 20.00 uur tot 5.00 uur
• zaterdag- en zondagnachten werken we niet. De weg blijft dan open.

Bereikbaarheid overdag
Op het deel waar gewerkt wordt, verlagen we de snelheid overdag naar 50 km/uur. U rijdt hier een stukje over gefreesd asfalt met tijdelijke markering. Hierdoor zijn aanliggende percelen overdag altijd bereikbaar. Werkzaamheden aan de kruising Elspeterweg vinden overdag plaats. Verkeerslichten leiden het verkeer langs het werk.

Openbaar vervoer en (brom)fietsers
Tijdens de nachtafsluitingen rijden de bussen een aangepaste route. Kijk op www.9292.nl voor de actuele reis- en vertrektijden. Fietsers en bromfietsers kunnen de fietspaden gebruiken, maar moeten een paar keer afstappen.

Werkzaamheden
Belangrijkste onderdeel van het werk is het vernieuwen van de asfaltdeklaag van de hele rijbaan. Verder knappen we de bushaltes bij het Aardhuis op en reconstrueren we de zijwegen Aardhuis en Oude Elspeterweg. Verder herstraten we een deel van de inritten, zodat deze goed aansluiten op de nieuwe asfaltdeklaag. Op twee plaatsen worden in verband met de verhoging van de verkeersveiligheid geleiderails aangebracht.

Bron: Provincie Gelderland / Foto: Pixabay, EsbenS

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX