Menu
Nieuwsoverzicht

Groot darttoernooi in Blanke Schot

19 mei 2023

1076x gelezen
2

UDDEL – Zaterdag 6 mei is er een groot darttoernooi georganiseerd door de Drie Musketiers in Dorpshuis Het Blanke Schot in Uddel.

Maar liefst 80 darters hadden zich opgegeven om gezellig een pijltje te komen gooien.

Darters van alle niveaus kwamen naar het dorpshuis, plaatselijke darters die met vrienden weleens een pijltje gooien, competitiespelers en zelfs een aantal die bij de top van de Nederlandse amateurs behoren.

Vanaf 14.00 uur ging het van start en begon een ieder fanatiek in zijn of haar poule te gooien om een plekje in de winnaarsronde te veroveren. Het niveau was gelijk goed te noemen, de eerste 180-ers kwamen al door.

Na de poulewedstrijden werd er een nieuwe indeling gemaakt door de wedstrijdleiding, die bestond uit Gerrald Bronkhorst en Arthur de Bruin, terwijl de spelers intussen konden genieten van een heerlijk buffetje wat door personeel van het dorpshuis was klaar gezet. Dit ging er wel in na de heftige strijd.

Na het eten werd de zogenoemde knock-outronde gespeeld. Als de partij verliest, ben je klaar en lig je eruit.

Zo wordt in 3 verschillende klasses gestreden, namelijk de winnaarsronde, de verliezersronde en de Lucky losersronde, totdat in elke klasse een winnaar uit de bus komt.

Uiteindelijk zijn de winnaars gehuldigd en de prijzen van de verloting uitgedeeld, waarna een ieder weer tevreden naar huis kon en we terug kunnen kijken op een prachtig eerste toernooi, welke we nu jaarlijks terug willen laten keren.

Dus mocht u deze, om welke reden dan ook, hebben gemist, volgend jaar gaan we zeker weer opnieuw een toernooi organiseren.

Hopelijk tot dan,

Groeten van de “Drie Musketiers”

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX