Menu
Nieuwsoverzicht

Groenteman Arjan Klarenbeek bekroond met 2 sterren

20 september 2016

2

UDDEL / BARNEVELD    –   Arjan Klarenbeek uit Uddel mag zich met zijn groentezaak, die gevestigd is in Barneveld, Groenteman met ster noemen. Voor zijn groentezaak mocht hij, samen met zijn personeel, zaterdagavond 2 sterren als bekroning in ontvangst nemen.

Groenteman met Ster word je niet zomaar. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de ‘achterkant’ van de onderneming, waarbij – naast toetsing van de wettelijke eisen – de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht, en een meetronde van de ‘voorkant’ van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart worden getoetst. Deskundige vakjury’s, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland.

“Jaaa we moesten lang wachten maar daar zijn ze!!! Een 9 voor onze winkel en alles er om heen, 2 sterren duss!! Zonder jullie als klanten was dat niet gelukt!! Bedankt!!”, is te lezen op facebook.

Arjan Klarenbeek, lid van de Ondernemersvereniging Uddel, staat ook ieder jaar in Uddel op de zomermarkt.

De verkiezing wordt georganiseerd door AGF Detailhandel Nederland (ADN).

facebook

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX