Menu
Nieuwsoverzicht

Gratis, dat wil iedereen dan wel hebben

25 maart 2017

11

UDDEL    –    Als het gratis is, dan wil iedereen als het kan graag meedelen. Zaterdag 25 maart was zo’n dag waarop inwoners van Uddel gratis compost konden halen op de gemeentewerf aan de Aardhuisweg. Het was een cadeautje van Circulus Berkel en de gemeente Apeldoorn. Het gescheiden aanbieden van gft afval in de gemeente Apeldoorn gaat steeds beter.  Als bedankje lag er zaterdag 25 maart, voor ieder huishouden, vijf zakken compost klaar om op te halen.

In Uddel waren er 14 palllets neergezet door Circulus Berkel. Ruim 30.000 kg die gretig aftrek vonden bij de inwoners van Uddel. Compost kan bijna iedereen gebruiken voor de tuin, nu het voorjaar weer is aangebroken. Het was dan ook een komen en gaan van auto’s en tractors.

Leden van de muziekvereniging Juliana verleenden, zoals ieder jaar, de nodige hand en spandiensten bij het inladen van de zakken compost.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX