Menu
Nieuwsoverzicht

Goed nieuws: Uddel krijgt definitief glasvezelnetwerk

12 november 2020

UDDEL – Uddel heeft het benodigde aantal aanmeldingen ontvangen en krijgt in ieder geval een glasvezelnetwerk. Piet Grootenboer, directeur van Delta Fiber Netwerk, overhandigde donderdagmiddag een mooie cheque aan Frank van de Kolk van Uddels Belang.

‘Het betekent niet dat de andere dorpen in de gemeente ook een aansluiting krijgen,’ vertelt Grootenboer. ‘Daarvoor zijn nog wel een aantal aanmeldingen nodig. Iedere aanmelding voor Uddel telt nog steeds mee. Dus ik zou zeggen: ga uit solidariteit met de andere dorpen nog even door!’ Aanmeldingen zijn nog mogelijk tot 25 november.

Op dit moment staat Uddel op 300 aansluitingen. Van de Kolk ontving daarom een cheque met een waarde van 3000 euro. De bestemming is nog niet helemaal bekend. ‘Het gaat zeker ten goede komen aan het hele dorp,’ laat Van de Kolk weten. Op Uddel.info is hier binnenkort meer over te lezen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX