Menu
Nieuwsoverzicht

Glasscherven in de Vlindertuin

28 april 2017

2

UDDEL    –    De Vlindertuin aan de Garderenseweg in Uddel is een speelplek voor kinderen tot 12 jaar. Het moet dan ook zo zijn dat die kinderen daar vrij moeten kunnen spelen en gebruik maken van de speeltoestellen die daar staan. Maar het blijkt dat daar ook oudere jeugd komt. Dat is te zien aan de glasscherven van o.a. bierflesjes die daar gevonden worden in het zand, o.a. rondom de glijbaan. Blijkbaar beseft men niet hoe gevaarlijk het is, en wat die glasscherven voor verwondingen kunnen veroorzaken bij de kinderen die daar komen om te spelen. De glasscherven liggen vaak wat verstopt in het zand en zijn dan moeilijk te zien, wat dus zeer schadelijke gevolgen kan hebben.

Ouders / opa’s en oma’s vinden het prachtig dat er zo’n speelplek is voor de kinderen en willen er ook graag met plezier gebruik van kunnen blijven maken. Maar op deze manier zorgt de oudere jeugd ervoor dat de kinderen er niet meer naar toe kunnen. Het is niet de eerste keer dat hier over geklaagd wordt.

Laten we met z’n allen zorgen dat de kinderen daar kunnen blijven spelen.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX