Menu
Nieuwsoverzicht

Gift Rabobank voor de Wilhelminahof

10 oktober 2018

5

UDDEL   –   Woensdagmorgen, 10 oktober, werd men bij de Koningin Wilhelminahof tijdens werkoverleg, aangenaam verrast door medewerkers van de Rabobank.

Van de Rabobank had men op de zomermarkt in Uddel een prijsvraag waar men kon raden hoeveel geld er in een pot zat. Diegene die het raadde of die er het dichts bij zat kreeg een prijs en die bepaalde ook naar welk goed doel – een vereniging of instelling in Uddel – het geld heenging.

 

De gelukkige die er het dichts bij het bedrag zat was Margreet Liefting – Schouten. Zij had als goed doel de Koningin Wilhelminahof opgegeven.

 

Daar werd men dus woensdagmorgen verrast met het bezoek van de medewerkers van de Rabobank, die een cheque van € 150,00 bij zich hadden die overhandigden aan de voorzitter van de KWH, Kees Zwaan.

 

Het bestuur, medewerkers en natuurlijk de bezoekers van de KWH zeggen Margreet hartelijk dank dat zij de Wilhelminahof opgaf als goed doel.

En natuurlijk ook de Rabobank wordt hartelijk dank gezegd voor deze mooie gift en de prachtige bos bloem die in de KWH staat te pronken.

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX