Menu
Nieuwsoverzicht

Gezellige wintermarkt in Uddel

29 november 2017

60

UDDEL    –    Wie woensdagavond 29 november de moeite nam om naar de wintermarkt in om het Blanke Schot te gaan kwam daar in een gezellige sfeer terecht. De Uddelse winkeliers, en de visboer uit Barneveld die elke woensdag in Uddel staat, hadden alles uit de kast gehaald om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Er was van alles te proeven wat menigeen deed besluiten om het nodige in te slaan. Zo ging menige bezoeker dan ook bepakt en bezakt weer richting huis. Bierbrouwerij de Uddelaer was ook aanwezig. Jacques Brinkman was er zelf om zijn ‘Uddels’ bier te laten proeven.

Het was gezellig druk, maar minder druk dan vorig jaar. Aan het eind van de wintermarkt was er nog de trekking, waarin veel bezoekers met een mooie prijs naar huis gingen, waardebonnen en mooie manden van de Uddelse winkeliers. De hoofdprijs, een gezinskaart voor het Klimbos in Garderen, werd gewonnen door Kor van den Hardenberg uit Uddel. Is een mooie training voor Kor als hij in 2018 naar Frankrijk gaat om de Alpe d’Huez te beklimmen.

Filmpje:  klik hier

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX