Menu
Nieuwsoverzicht

Gezellige kaartmarathon georganiseerd door klaverjasclub ‘Altijd Troef’

27 januari 2020

8

UDDEL – Zaterdag 25 januari was er een gezellige kaartmarathon georganiseerd door Klaverjasclub “Altijd Troef” in het Dorpshuis het Blanke Schot. Om 10.00 uur opende de voorzitter Peter Vermeer de dag met een hartelijk welkom en enkele korte spelregels.

Er waren 48 deelnemers, waarvan 36 personen gingen klaverjassen en de overige deelnemers gingen jokeren. Er werd gezellig gekaart met op zijn tijd een hapje en een drankje. Om half 1 werd de marathon onderbroken voor een pauze met lekker broodje en soep.

Om 18.00 uur was het einde van de dag en konden de punten geteld worden. De lootjes voor de verloting werden getrokken, met een prachtige prijzentafel.

Bij het klaverjassen ging Gerry Kerkhoff met de 1e prijs naar huis met een puntentotaal van 15718. Bij het jokeren ging Wies met de 1e prijs naar huis met een puntentotaal van 737.

Klaverjasclub ‘Altijd Troef’ kijkt terug op een mooie dag en wil haar deelnemers bedanken voor hun bijdrage hieraan. ‘We hopen jullie vaker te mogen begroeten in Uddel!’

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX