Menu
Nieuwsoverzicht

Gezellige aftrap SV Prins Bernhard

13 januari 2024

1135x gelezen
2

UDDEL – Zaterdag 6 januari zijn we het nieuwe jaar begonnen met de traditionele nieuwjaarsloop met aansluitend de nieuwjaarsreceptie. De organisatie was in handen van de activiteitencommissie. Hoewel de deelname toch en stuk minder is dan vroeger zijn we toch blij dat er weer ruim 50 deelnemers waren. De traditie gaat dus gelukkig niet verloren.

Er waren drie routes uitgezet door de organisatie die merendeels door Kroondomein Het Loo liepen. Met faunabeheerder Frederik Bunt waren daar goede afspraken over gemaakt. Ondanks de vele regenval van de laatste tijd waren paden redelijk begaanbaar.

Na de finish werd er weer genoten van de overheerlijke erwtensoep van Slagerij van Rhee. Ondertussen werden de klassementen opgemaakt door de organisatie.

Zo rond de klok van half vier zou de voorzitter Henk Bronkhorst zijn speech houden. Helaas kon hij door omstandigheden niet aanwezig zijn. In Laurens Wajer werd een prima vervanger gevonden. Allereerst vroeg hij een moment van stilte voor hen die ons ontvallen waren in het afgelopen jaar. Daarna werd de opbrengst van “De Grote Clubactie’’ bekend gemaakt. Ook in het afgelopen najaar werd er weer mooi bedrag van €2.440,- opgehaald. De club is hier uiteraard blij mee, we willen daarom iedereen bedanken die hier aan mee heeft geholpen. Onze topverkopers zullen nog een kleinigheidje ontvangen. Verder werd er het een en ander verteld over afgelopen jaar, waar we als club mee bezig zijn geweest, de afgeronde projecten en de projecten die nog in de planning staan. Ook mochten we bekend maken dat ook volgend seizoen Erwin Schouten aanblijft als hoofdtrainer.

Aansluitend kon iedereen een drankje nemen van de club en was het een gezellige middag.

We willen spelers, sponsors en vrijwillegers bedanken voor afgelopen jaar. Hopelijk kunnen we dit jaar weer op jullie rekenen!!

Uitslag nieuwjaarsloop:

10Km:

  1. Stefan Dijkgraaf 43m29s
  2. Sytse Bronkhorst 44m27s
  3. Walter Koetsier 45m27s

7km:

  1. Jelmer Bronhorst 28m45s
  2. Rens Schouten 31m08s
  3. Mark Bleijenberg 31m57s

4km:

  1. Luuk Boeve 23m41s
  2. Demian Boeve 24m12s
  3. Quinn Boeve 25m47s

Topverkopers grote clubactie:

  1. Bart Bronkhorst 203 loten (jo8)
  2. Thijme van Middendorp 113 loten (jo8)
  3. Lucas van Middendorp 98 loten (jo11)
Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX