Menu
Nieuwsoverzicht

Geweldige opbrengst voor de Hartstichting

17 april 2018

4

UDDEL    –    Vorige week was de landelijke collecte voor de Hartstichting. Ook in Uddel, Meerveld, Nieuw Milligen en De Beek gingen de collectanten weer langs de deuren om een bijdrage voor de Hartstichting. En er werd veel en ruimhartig gegeven. De opbrengst van dit jaar is € 2053,67.

De Hartstichting wil dat meer mensen een hartstilstand overleven. We steken daarom veel geld in onderzoek en zetten ons ervoor in om jong en oud te leren reanimeren. Ook steunt de Hartstichting activiteiten die ervoor zorgen dat kinderen opgroeien in een gezonde omgeving.

Ieder jaar gaan de collectanten weer op pad voor de Hartstichting en soms al jarenlang, wat voor weer het ook is. Dit jaar zijn er twee collectanten die al 25 jaar één week in het jaar hun tijd geven voor de Hartstichting en met de collectebus langs de deuren gaan. 

Beertje Vlijm en Jannie Schouten werden voor hun inzet de afgelopen 25 jaar dan ook verdiend beloond met een prachtig boeket bloemen.

Alle gulle gevers uit Uddel, Meerveld, Nieuw Milligen en De Beek en natuurlijk ook alle collectanten, hartelijk dank voor uw bijdrage.

foto’s: Petra Schouten

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX