Menu
Nieuwsoverzicht

Geurtje bedankt!

14 januari 2020

UDDEL – Maandagmiddag 13 januari 2020 heeft de Redactie Nieuwsbrief van de Koningin Wilhelmina Hof Geurtje van den Hoek-Vermeer bedankt voor al haar redactiewerkzaamheden, die ze de afgelopen jaren voor de Nieuwsbrief verricht heeft.
Als waardering voor haar inzet heeft ze een cadeaubon en boeket bloemen ontvangen. Ook is met knip- en plakwerk – zoals Geurtje dit zelf omschrijft – een pagina van de laatste uitgave (juli 2019) waaraan ze heeft meegewerkt, overhandigd.

Hieronder vermelden wij de tekst zoals deze is opgenomen in onze nieuwste uitgave van januari 2020 op pagina 1 en 2.

We nemen afscheid van Geurtje. Ze werkte met grote inzet mee aan de invulling van 27 nummers van de Nieuwsbrief. Dat kostte haar bij benadering 450 uren!

Dit is het eerste nummer van de 15de jaargang van de Nieuwsbrief KWH. In juli 2006 verscheen het eerste nummer; dat was ook het enige nummer van de eerste jaargang. Dat betekent dat nu het 28ste nummer verschijnt. Dat is op zichzelf niet iets om bij stil te staan. Het is echter wel van belang dat onze dorpsgenoot Geurtje van den Hoek-Vermeer met grote inzet meewerkte aan 27 nummers. Het was al die jaren fijn om met haar samen te werken. We nemen dan ook in de redactie node afscheid van haar. We bedanken haar via deze ‘Van de redactie’ hartelijk voor de goede en constructieve samenwerking.

Recent is deze Nieuwsbrief Januari 2020 verschenen. Mocht u dit exemplaar niet in de brievenbus hebben gehad, dan is deze Nieuwsbrief af te halen bij Coop Schouten in de krantenstandaard.

Nieuwsbrief KWH

Tekst en foto’s: Koningin Wilhelmina Hof

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX