Menu
Nieuwsoverzicht

Geslaagde ‘Uddel pakt uit’ avond

19 oktober 2019

47

UDDEL – Het is nog geen pakjesavond, maar Uddel pakte muzikaal wel uit vrijdagavond, 18 oktober, in Het Blanke Schot. Het was een avond voor jong en oud, bijna alle leeftijden waren dan ook aanwezig en hebben genoten van de band Half Gas. Wat voor deze band begon als een geintje, is inmiddels behoorlijk uit de hand gelopen. ‘Dialectrock, moar wel heanig an’, is hoe ze zichzelf omschrijven. Ze gingen vol gas door de avond heen.

Orlando Uitenwerf , ook bekend als Zwarte Jannes zong Nederlandstalige muziek, waar deze in Suriname geboren zanger en entertainer een groot liefhebber van is. Dit liet hij in zijn optreden dan ook duidelijk zien en horen.

Tussen de optredens van de band Half Gas en Orlando Uitenwerf door was er de Fairytale drive-innshow. Zij lieten 80 & 90’s muziek horen. Zij gaven met flitsende lichtshow voorzien van lasers een geheel eigen kleur aan deze avond.

Er waren deze avond 220 bezoekers aanwezig waar men bij de organisatie zeer blij mee was zo laten zij op Facebook weten:
‘Wat een topavond! In een woord geweldig! Iedereen bedankt voor de komst en vooral voor de hulp, sponsors, band, zanger en DJ. Wij zeggen tot volgend jaar’.

Tekst en foto’s: Bartus Vos

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX