Menu
Nieuwsoverzicht

Geslaagde bingo in dorpshuis Het Blanke Schot

27 juli 2020

4

UDDEL – Zaterdag 25 juli was er in dorpshuis “het Blanke Schot” een gezellige middag georganiseerd door de Drie Musketiers. Er had zich een groot aantal gezinnen ingeschreven om gezellig naar de bingo te komen. Vele gespannen gezichten waren er te zien om de mooie prijzen in de wacht te slepen, zoals een mooie hangmat, levensmiddelenpakketje, een skateboard voor de kinderen of een op afstand bestuurbare auto. Onder de zinderende leiding van Graad en Drika rammelden de nummertjes de zaal in. Deze twee oudjes waren ook blij dat ze weer eens het huis uit mochten met de nieuwe “croma-maatregelen”.

Tussen de rondes bingo door verzorgde het dorpshuis een heerlijk drie-gangen menu. Een tomatensoep vooraf , daarna een malse karbonade of broodje hamburger met spek/ui/aardappels en als toetje nog eens slagroom-ijs met rode saus.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Tijdens de pauze was er nog een dance-clinic voor de kinderen, waarna ook zij een ijsje uit mochten zoeken. Ook stonden er nog een springkussen en een grote stormbaan in de sporthal opgesteld. Zo werkten we langzaam naar het einde van de bingo met de superronde. Bij deze ronde waren de mooiste prijzen te winnen, zoals de hoofdprijs: een prachtige buitenkachel voor de fraaie zomeravonden die er nog aan komen.

In deze tijden is het altijd leuk om iets gezelligheid op te zoeken, maar wel met handhaving van corona-maatregelen. Bij deze willen we iedereen heel hartelijk danken dat jullie hier ook echt rekening mee hebben gehouden. Zo kunnen we samen toch dingen ondernemen, en ons toch aan de regels houden.

Wij kijken met veel plezier terug op een zeer geslaagde middag en hopen dat we jullie ook bij onze volgende activiteiten weer mogen verwelkomen.

Om te beginnen zaterdag 1 augustus bij ons “Waterfestijn”. Wederom bij het dorpshuis.

 

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX