Menu
Nieuwsoverzicht

Geslaagd uitje Dagbesteding Wilhelminahof

14 september 2018

75

UDDEL    –    Donderdag 13 september, een stralende dag, echt een dag voor een dagje uit. En dat deden de deelnemers van de Dagbesteding van de Koningin Wilhelminahof dan ook. Waarheen de reis ging dat was onbekend. Zo’n twintig minuten rijden vanuit Uddel, was er gezegd. Bij de Wilhelminahof was het ’s morgens ‘verzamelen’ en om tien uur reed de bus richting …..?

Je hoeft geen verre reis te maken om een mooie dag te hebben. Na nog geen half uur rijden was men op de plaats van bestemming. De Passiflorahoeve in Harskamp. Daar kon men genieten van de prachtige bloemen en de verschillende vlindertuinen, waar zo’n negentig soorten nacht- en dagvlinders fladderen. Een dagje uit, dan moet er ook gegeten worden, er stond een lekkere broodmaaltijd voor de dames en heren klaar. Men heeft ook gekeken naar een presentatiefilm over het reilen en zeilen op de hoeve.

Na een prachtige en geslaagde dag was het tijd om weer over te gaan naar Uddel. De chauffeur nam niet de korste route, maar maakte een extra rondje, via Kootwijk, assel, Hoog Soeren en de Aardhuisweg kwam men weer in Uddel aan, wat men natuurlijk prachtig vond, in de bus genieten van de mooie omgeving. Rond vier uur stapten ze bij de Koningin Wilhelminahof weer uit de bus en ging men met een vele mooie herinneringen naar huis. Met dank ook aan het team van de Dagbesteding en de andere begeleiding, want zonder hen zou het niet kunnen.

Het reisje kon worden bekostigd uit opbrengst van het winkeltje en de zomermarkt in Uddel.

Bijzonder dank namens de Dagbesteding aan de Vrienden van Koningin Wilhelminahof, die de bus hebben gesponsord.

 

foto’s: team Dagbesteding Wilhelminahof

 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX