Menu
Nieuwsoverzicht

Geraniummarkt gezellig en sfeervol

4 mei 2016

5

UDDEL   –   Wat was het gezellig en sfeervol op de openmiddag/ geraniummarkt op de Kroonhoeve! Een Activiteitenboerderij in Uddel. Op 3 mei heetten Jaap en Coby Oussoren de bezoekers van harte welkom! Ook de deelnemers met verstandelijke beperking en hun begeleiders van Kroonheim, Stichting Adullam, stelden hun komst zeer op prijs!
Het was heerlijk weer en bezoekers kwamen in grote getale naar de Kroonhoeve.
De koeienschuur stond vol met geraniums, perkgoed en zomerplanten. Daarnaast waren er diverse stands met (cadeau)producten die gemaakt waren door de deelnemers met een verstandelijke beperking van de Kroonhoeve en Kroonheim. Ook waren er konijntjes te koop uit de konijnenfokkerij van de Kroonhoeve. Natuurlijk was er ook koffie, thee en frisdrank met iets lekkers. Waar gretig gebruik van werd gemaakt.
Het bekijken waard waren het mooie rustpunt, de prachtige snoezel- en boerderijtuin,  de konijnenfokkerij, de houtgroep, de kantines enz. Kinderen konden heerlijk spelen op de vliegende schotel en op de trampoline.
De opbrengst van de verkochte producten was boven verwachting! En is ten behoeve van de Kroonhoeve en Kroonheim.

Meer informatie op: www.adullamzorg.nl/kroonhoeve

 

tekst en foto’s: Adullam Kroonhoeve

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX