Menu
Nieuwsoverzicht

Gemeente Apeldoorn zoekt een nieuwe kinderburgemeester

20 mei 2020

APELDOORN – Wil jij de nieuwe kinderburgemeester van Apeldoorn worden? Dat kan! De gemeente is op zoek naar een geschikte kandidaat die de huidige kinderburgemeester Sibel opvolgt.

Kinderen die in de gemeente Apeldoorn wonen en die in groep 6 of 7 van de bassischool zitten kunnen nu ‘solliciteren’ voor kinderburgemeester van Apeldoorn.

De kinderburgemeester is in het leven geroepen om aandacht te vragen voor de belangen van kinderen. Hij of zij helpt en adviseert de burgemeester bij allerlei (kinder)activiteiten. Samen met andere kinderen kan de kinderburgemeester ook ideeën bedenken voor leuke nieuwe activiteiten in en rond Apeldoorn.

Kans maken?
Om kans te maken op deze functie moet je in groep 6 of 7 van een van de basisscholen in de gemeente Apeldoorn zitten. Je kunt ‘solliciteren’ door een leuk filmpje van maximaal 30 seconden van jezelf te sturen via Whatsapp naar: 06-14 83 35 43 vóór maandag 1 juni. Vertel daarin wie je bent en waarom jij graag kinderburgemeester van Apeldoorn wilt worden. De manier waarop je de video maakt mag jezelf weten, dus verras ons maar! De filmpjes worden na de deadline beoordeeld door een jury. Na de beoordeling zullen de door de jury gekozen deelnemers bericht ontvangen over het verdere proces.

Heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met door een e-amail te sturen of te bellen via telefoonnummer 14 055.

 

Bron: Gemeente Apeldoorn 

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX