Menu
Nieuwsoverzicht

Geef uw visie op maatschappelijke ontwikkeling in Apeldoorn

15 september 2021

200x gelezen

APELDOORN – Het college van Burgemeester en Wethouders gaat de gemeenteraad van Apeldoorn vragen de Kadernota Maatschappelijke Ontwikkeling vast te stellen. Deze nota gaat over hoe we in Apeldoorn met elkaar samenleven en hoe we voor elkaar zorgen. U kunt hierop reageren en uw visie delen tot 13 oktober.

In de kadernota Maatschappelijke Ontwikkeling gaat het over hoe we in Apeldoorn met elkaar samenleven, over het meedoen van alle Apeldoorners en zorg mét en vóór elkaar. Maar ook over wat we als gemeente en partners voor inwoners kunnen betekenen wanneer zij ondersteuning nodig hebben. De kadernota heeft als titel “Een veerkrachtig Apeldoorn”.

Wilt u een reactie geven op de kadernota?

Dan horen wij graag van u! U kunt reageren tot en met woensdag 13 oktober.

Uw reactie, vragen of opmerkingen nemen we mee in een ‘nota van inspraak’. Hierin geven we aan welke zienswijzen er binnen zijn gekomen en wat we hiermee doen. Het college van Burgemeester en Wethouders neemt dit na 13 oktober mee naar de gemeenteraad, als ze de raad vragen de Kadernota Maatschappelijke Ontwikkeling vast te stellen.

Hoe kunt u reageren?

Reageren kan via e-mail of telefoon:

Wilt u een papierenversie van de kadernota ontvangen? Of is de pdf van de kadernota niet goed leesbaar voor u? Neem dan contact met ons op.

Reageren via de post

Wilt u reageren via de post, dan kunt u uw zienswijze opsturen naar:

Het college van Burgemeester en wethouders
o.v.v. ‘inspraak kadernota maatschappelijke ontwikkeling’
t.a.v. mevrouw Antoinette van Eck
secretariaat afdeling Beleid Maatschappelijke Ontwikkeling
postbus 9033
7300 ES Apeldoorn

Houdt u er rekening mee dat de post er even over doet om het bij ons te bezorgen. Uw reactie moet op zijn laatst 13 oktober 2021 bij ons binnen zijn.

Bron: Gemeente Apeldoorn

Background

Mis nooit meer het nieuws uit Uddel!

Volg ons op social media of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en evenementen in en om Uddel.

IN JE INBOX